Butlletí nº74

Aquí teniu un munt de propostes per començar la temporadeta del bon temps!!.

Sortides i tallers
Museu del Càntir - Aniversaris De 5 a 11 anys
Museu del Càntir d'Argentona ofereix al públic familiar l'oportunitat d'endinsar-se en el meravellós univers dels càntir a través de la visita al nostre bestiari de càntirs d'animals. Experimenta amb el treball del fang!
C.R.A.M - Recuperació animals marins Per totes les edats
Visiteu l'únic hospital d'animals marins de Catalunya. El Centre de Recuperació permet fer-nos viure en primera persona l'activitat diària del centre, conèixer les espècies marines que habiten al Mediterrani i descobrir en quina mesura podem ajudar a conservar els ecosistemes marins.
Excursions
Els canyons de la Fou De 5 a 11 anys
Tot i que és una ruta que no està situada a Catalunya, la tenim molt a propet a la zona de França i val la pena acostar-s'hi si passem a prop. És un trajecte molt curtet però atractiu.
Pujada al cim de la Gallina Pelada A partir de 8 anys
Excursió molt bonica per les seves panoràmiques. No representa grans dificultats però amb forts pendents que s'han de superar, desnivell de 647mts, uns 7km (anada i tornada).
Espectacles
Visita teatralitzada familiar al Palau Güell Per totes les edats
Un matí amb Gaudí i el matrimoni Güell-López. Visita familiar teatralitzada al Palau Güell, on mitjançant l'escenificació i el diàleg descobrireu les solucions innovadores que Gaudí va haver d'aplicar en la seva construcció per poder complir amb l'encàrrec de l'empresari Eusebi Güell.
Concerts familiars al Palau de la Música Per totes les edats
Des de fa 13 temporades, el Palau de la Música Catalana ofereix el cicle Concerts Familiars al Palau per facilitar l'experiència musical compartida entre pares, mares, fills, filles, avis, néts, germans..., tot creant un moment lúdic en un entorn irrepetible.
Festes populars
Temps de Flors a Girona Per totes les edats
Un esdeveniment lúdic i cultural que convida els visitants a una relaxada i plaent passejada pel conjunt monumental que acull el Barri Vell de la nostra ciutat i a gaudir de la bellesa floral que elegantment l'ornamenta i l'embolcalla.
Triumvirat Mediterrani Per totes les edats
L'Escala celebra una extraordinària recreació històrica que constata el seu ric passat. Es programen des d'exposicions de temàtiques centrades en l'antiguitat fins a un mercat grecoromà, una trobada d'armats i tallers didàctics infantils.