Butlletí nº73
Maig 2017

Aquí teniu un munt de propostes per començar la temporadeta del bon temps!!.

Ah! i no us oblideu de participar en l'últim sorteig de la temporada d'espectacles, aconseguiu les vostres entrades per "Fades i Follets" al Poliorama.
Sortides i tallers
Familimiró De 5 a 11 anys
El programa d'activitats Familimiró inclou tallers, espectacles i visites vinculats amb la col·lecció permanent, l'edifici o les exposicions temporals. Les activitats conviden les famílies a experimentar amb llenguatges artístics diversos.
El Palau Mercader en família Per totes les edats
El Museu Palau Mercader es troba al bell mig del parc urbà del mateix nom, a la casa senyorial que fou residència dels comtes de Bell-lloc. El Palau va ser construït entre l'any 1865 i 1867 per encàrrec de Joaquim de Mercader i Belloch, com a torre d'esbarjo.
Excursions
Estanys de la Pera Per totes les edats
Itinerari circular de 5,4 km de longitud fins als coneguts estanys de la Pera. El punt de sortida i arribada de la ruta és l'àrea d'esbarjo de la font de les Pollineres.
La Font Viva des de Peramola Per totes les edats
Agradable passejada fins al brollador natural del Clot de la Font Viva. Itinerari de 5,8 km de longitud (anada i tornada).La Font Viva és un brollador natural on l'aigua salta per entre les esquerdes de la roca coberta de molsa.
Espectacles
Sorteig d'entrades "Fades i Follets" De 5 a 11 anys
Sortegem entrades per l'espectacle “Fades i Follets” de la companyia Patawa que arriba al Teatre Poliorama el diumenge 7 de maig a les 12.30 h amb una única funció per a tots el públics que promet aventures, rialles i molta il·lusió.
Concerts familiars al Palau de la Música Per totes les edats
Des de fa 13 temporades, el Palau de la Música Catalana ofereix el cicle Concerts Familiars al Palau per facilitar l'experiència musical compartida entre pares, mares, fills, filles, avis, néts, germans..., tot creant un moment lúdic en un entorn irrepetible.
Festes populars
Temps de Flors a Girona Per totes les edats
Un esdeveniment lúdic i cultural que convida els visitants a una relaxada i plaent passejada pel conjunt monumental que acull el Barri Vell de la nostra ciutat i a gaudir de la bellesa floral que elegantment l'ornamenta i l'embolcalla.
Triumvirat Mediterrani Per totes les edats
L'Escala celebra una extraordinària recreació històrica que constata el seu ric passat. Es programen des d'exposicions de temàtiques centrades en l'antiguitat fins a un mercat grecoromà, una trobada d'armats i tallers didàctics infantils.