Butlletí nº71
Febrer 2017

Ja tenim aquí el butlletí per començar l'any fent cosetes.

Destaquem el SORTEIG D'ENTRADES que tenim en marxa per anar al Poliorama a veure "Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?", encara esteu a temps de participar!!
Sortides i tallers
Museu del Càntir - Aniversaris De 5 a 11 anys
Museu del Càntir d'Argentona ofereix al públic familiar l'oportunitat d'endinsar-se en el meravellós univers dels càntir a través de la visita al nostre bestiari de càntirs d'animals. Experimenta amb el treball del fang!
Vaques lleteres a Can Gel Per totes les edats
Can Gel és una granja de vaques lleteres que volen donar a conèixer les feines quotidianes que es realitzen i donar de forma educativa i interactiva la resposta a una pregunta a priori tan bàsica i fàcil com és: D'on surt la llet?
Excursions
Senderisme amb el ruc de portador Per totes les edats
Un dels nostres rucs us acompanya durant tot el dia carregant les vostres coses (l'esmorzar, l'aigua, el dinar...) i també els més petits si convé. És el millor amic per a mostrar-vos els camins de la part alta de la Serralada del Corredor, dins el parc Natural del Montnegre-Corredor.
El castanyer de la Baga d'en Cuc De 5 a 11 anys
Ruta que ens porta a conèixer aquest castanyer situat al terme municipal de Cànoves i Samalús, i considerat arbre monumental pel seu perímetre de més de 12 metres. Ruta senzilla d'uns 7 kms per fer amb nens de més de 6 anys.
Espectacles
SORTEIG D'ENTRADES - "Alícia al País de les meravelles" Per totes les edats
Amb aquest SORTEIG D'ENTRADES, Viu el Teatre ens endinsa en un contemporani musical al país de les meravelles de Marta Buchaca. L'essència de l'Alícia que fa dos segles va escriure el britànic Lewis Carroll segueix present en aquesta adaptació musical familiar del conte clàssic.
Cicle Petits cinèfils al Caixaforum Per totes les edats
Petits cinèfils vol ser una escola de petits espectadors, una cita per a totes aquelles famílies amants del cinema que volen contagiar aquesta passió als seus fills.
Festes populars
La fira de l'Aixada Per totes les edats
FIRA DE L'AIXADA, mercat medieval de MANRESA, que enguany tindrà lloc els dies 25 i 26 de febrer. Una fira que ens vol transportar a l'època medieval de la ciutat per redescobrir els espais i els personatges del moment.
Festa dels traginers Balsareny Per totes les edats
A Balsareny, des d'antic, es celebra la festa dels traginers en honor a les persones, feines i animals del camp. Els cavalls, les mules i els rucs, els carros i totes les maquinaries que es fan servir per treballar la terra surten al carrer.