Via Verda del Riu Muga
Aquesta via verda discorre pel marge esquerre del riu Muga enllaçant el nucli històric de Castelló d’Empúries amb la urbanització d’Empuriabrava. El seu recorregut abasta un total de 5 km, i és apte per anar-hi a peu o amb qualsevol mitjà sempre i quan no sigui motoritzat. En aquest sentit la via verda s’estructura en dos nivells que permeten el pas segregat de bicicletes i passejants, per un costat, així com de cavalls, per l’altre.

Durant tot el trayecte es pot contemplar de ben aprop tot allò que rodeja la vira al riu; els sorrals, les aus, els boscos de ribera i la fauna que utilitza el riu om a corredor.
A mig camí mitjançant un pont de fusta per travessar el riu, ens podem endinsar a l'interior del Parc Natural dels Aiguamolls on trobarem l'estany Europa amb diferents observatoris per veure els ocells d'a prop.

Els darrers 2,5 km del recorregut abans d’arribar al mar es fan junt a la urbanització d’Empuriabrava, un bon exemple de respecte de l'entorn, i de la seva vegetació autòctona.Itinerari
Més informacióMostra Vía Verda Riu Muga en un mapa més gran

Suggeriments:
Possibilitat de passar cap de setmana en aquesta magnífica zona. No deixis de visitar les runes romanes ni el museu Dalí.

Valoracions:
No hi ha valoracions.

Fes la teva valoració:

Usuari:
Contrasenya:
Per enviar una valoració cal que informis el teu nom d'accés i contrasenya. Si no disposes del codi d'identificació, pots obtenir-lo amb l'opció Demana Usuari.