La Roca del Barret
Excursió per la carena muntanyosa de La Correrada, entre les valls de les rieres de les Comes i de Salom. De poca dificultad, 7 kms (anada i tornada) amb un desnivell de 500mts, i envoltada de boscos de pins i de camps de cirerers.

Sortida del cementiri de Sant Climent, deixarem el cotxe al parquing del cementir.
Ja caminant recularem un mica direcció la creu del Coll de la Creu que haviem deixat enrere on trobem una pista forestal encimentada. Hem de seguir aquesta pista i no les senyals vermelles i blanques.
La pista comença amb un pujada fins arrivar a la carena de la Correrada i l'ermita del Roser on es pot disfrutar d'unes magnífiques vistes de les muntanyes del Fustera.

Seguim pel camí principal tot envoltat de camps de ciereres. Passarem pel costat de la balsa de Can Colomer i quan la pista es divideix en dos branques agafem la de l'esquerra seyalitzada amb pintura groga.
Continuem recte fins arrivar a un encreuament de camis on podem agafar la pista que ens dirigeix clarament cap a la masia de Can Bruguera, ara en runes, on podem descansar en els prats que la vorejan i observar el pi centenari. Després haurem de tornar a la cruilla i agafar el camí que ens porta cap al roquer vermellós on trobarem la Roca del Barret. Una curiosa roca amb aquesta forma degut a l'erosió.
Aquest es un bon lloc per fer una parada i menjar tot escoltant el silenci de la zona.
A la roca es pot pujar fàcilment fins a mitja roca on trobem una petita cova, els més agosarats podem probar de grimpar fins dalt, sempre amb molt de compte.

La tornada es fa pel mateix camí.
Itinerari
Més informacióVer Sant Climent de Llobregat en un mapa más grande

Calendari:
Millor època l'Abril quan floreixen els cirerers un espectacle ùnic.

Suggeriments:
Aplec 1er diumenge del mes d'Octubre.

Valoracions:
No hi ha valoracions.

Fes la teva valoració:

Usuari:
Contrasenya:
Per enviar una valoració cal que informis el teu nom d'accés i contrasenya. Si no disposes del codi d'identificació, pots obtenir-lo amb l'opció Demana Usuari.