Sorteig d'entrades "Fades i Follets"
El nom dels guanyadors és:

- Eva Caralt
- Lilianne Marcó

******************** Sorteig finalitzat *****************

L'espectacle “Fades i Follets” de la companyia Patawa arriba al Teatre Poliorama el diumenge 7 de maig a les 12.30 h amb una única funció per a tots el públics que promet aventures, rialles i molta il·lusió.
Les famílies coneixeran la fada Ensucrada i el follet Tonet, dos protagonistes que viuen en mons diferents però molt propers amb més coses en comú del que pensen. Amb aquesta proposta màgica la companyia Patawa, activa des de l'any 2011, ha volgut crear una bombolla de fantasia per atreure mirades, provocar grans somriures als petits i aconseguir la complicitat dels més adults. “Fades i Follets” clausura la darrera edició del cicle Poliorama en Família.

“Fades i Follets” ens submergeix en una aventura fantàstica on dos mons màgics, aparentment separats, són en realitat només un. Na Ensucrada és una fada alegre i somiadora, viu olorant les flors i cantant cançons, al seu món, el més meravellós, l'únic. En Tonet és un follet curiós i despert,viu catalogant minerals i tastant la diversitat dels productes de la seva terra i llurs fruits, al seu món, el més meravellós i únic.

Una obra que no et pots perdre. Participa en el sorteig d'entrades!

PREMI: 1 entrada doble (1 adult+1 nen)
ESPAI: Teatre Poliorama
DATA: 07 de maig a les 12.30h

Bases per participar:
1.- Apunteu-vos al sorteig, només heu de clicar al botó "Apuntar-m'hi" que hi ha més avall.
2.- Feu un "m'agrada" a la nostra pàgina de Facebook o segueix-nos al Twitter, així ens ajudareu a anar creixent i estareu assabentats de tot el que es cou.
3.- Sorteig vàlid fins al 01 de maig, s'acceptaran participacions només fins a les 24h d'aquest dia.
4.- El resultat del sorteig es farà públic el dia 02 de maig. Es publicarà el nom del guanyador al Facebook, Twitter i a la pàgina web: www.demasortim.com.
5.- Les entrades es podran recollir al TEATRE POLIORAMA 1h abans de la funció.
6.- Seguint la normativa de protecció de dades personals, no es farà cap us indegut de les vostres dades ni es lliuraran a tercers.Itinerari
Més informació
Enllaços:
Poliorama.
Valoracions:
No hi ha valoracions.

Fes la teva valoració:

Usuari:
Contrasenya:
Per enviar una valoració cal que informis el teu nom d'accés i contrasenya. Si no disposes del codi d'identificació, pots obtenir-lo amb l'opció Demana Usuari.