La Roca Foradada de Prades
Des d'Explora TGN ens recomanen aquesta ruta apta per a tota la família. Una ruta curta per fer al matí de 2,6kms (anada i tornada) ple de coves i amagatalls que fan del passeig tota una aventura per als nens. Sense cap dificultat.

La ruta s'inicia al Santuari de Sant Antoni, ubicat al final del carrer Pablo Picasso. En arribar al centre del poble heu d'agafar el carrer Sant Roc, ubicat a l'altra banda del pòrtic principal d'entrada a la plaça de l'església de Prades. Aquest carrer desemboca en el carrer Picasso, on podreu aparcar el cotxe.. A la dreta trobareu el santuari. Aquí començarà l'itinerari. De seguida trobareu una cruïlla en la qual heu d'escollir el camí de l'esquerra. Continueu pel camí de terra que, a pocs metres i fent pujada, es converteix en un camí asfaltat. Agafeu el camí asfaltat fins trobar a pocs metres a la vostra dreta els pals indicadors a la Roca Foradada.

I ja som al bosc. Si porteu nens petits podeu anar fent parades, ja que trobareu molts bancs. Heu de seguir el camí de terra principal que us portarà directes cap a l'àrea de lleure de la roca Foradada, on trobareu una gran bassa. La Roca Foradada està a mà esquerra, just passada l'àrea de lleure i seguint el camí principal.

I si a la tornada, que es fa retrocedint pel mateix camí, encara teniu energies, podeu donar un tomb per Prades, la Vila Vermella, anomenada així a causa del color dels carreus de pedra amb que estan construïdes la muralla, l'església i bona part de les cases.

Itinerari
Més informació
Calendari:
Tot l'any.

Suggeriments:
Accessibilitat: pistes forestals amples, accessibles amb cotxets de nens tot i que en algun tram pot haver-hi sorra que pot complicar una mica el pas.

Enllaços:
Explora TGN
Valoracions:
No hi ha valoracions.

Fes la teva valoració:

Usuari:
Contrasenya:
Per enviar una valoració cal que informis el teu nom d'accés i contrasenya. Si no disposes del codi d'identificació, pots obtenir-lo amb l'opció Demana Usuari.