La Colònia Güell
La Colònia Güell permet a les famílies gaudir d'un dia en el que la cultura, la natura i la història es barregen fins a conformar una visita singular.

En arribar a la Colònia Güell, al centre d'atenció als visitants l'ajudaran a planificar la visita tenint en compte les edats dels més petits. Amb les entrades, li donarem també un mapa detallat i la guia d'àudio. Normalment la visita comença per l'exposició permanent situat al mateix centre d'atenció als visitants. A través de l'exposició es pretén apropar el coneixement de la Colònia Güell a tots els públics de manera didàctica i atractiva.

Un dels espais imprescindibles per a les famílies és l'audiovisual en una de les sales de l'exposició permanent que ajudarà als nens a entendre com es vivia a la Colònia en aquella època a través dels ulls de l'Eulàlia, una nena que vivia i treballava a la Colònia Güell.

Durant el recorregut per la Colònia Güell es trobaran espais verds on els més petits podran córrer, jugar amb els gronxadors,... i tot en un ambient totalment segur.

Com arribar:
A només 20 minuts de Barcelona
Amb cotxe: Accés des de carretera B-2002 entre Sant Boi de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló. Des de la C-31 (adreça Sant Boi de Llobregat), la C-32 (sortida 53) i A2 i A7 (adreça Sant Boi de Llobregat).
Amb tren: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) des de Plaça Espanya, Barcelona, Línies S33, S8 i S4. Estació Colònia Güell

Per més informació contactar amb:
coloniaguell@adleisure.com
Tel. 93 630 5807Itinerari
Més informacióMostra un mapa més gran

Preu:
Adults: 9€ (visita àudio guiada)
Estudiants: 7,50 €
Nens (3 – 10 anys): Gratuït

** 20% de descompte en el preu de l'entrada pels subscriptors de demàSortim. Imprimeix-te ara el teu val.
Descompte no vàlid en la visita teatralitzada.

Suggeriments:
Els dissabtes al matí els agricultors del Baix Llobregat venen directament els seus productes a residents i visitants donant-los l'oportunitat d'adquirir productes locals i de quilòmetre zero. Aprofita-ho!!

A les pinedes que envolten l'església hi ha bancs per seure tranquil·lament. També hi ha una font al sector de la pineda conegut com a bosc Joaquim Folguera, a prop de l'església. Les pinedes són molt utilitzades per al passeig de la gent de la Colònia i pels visitants.

Enllaços:
Colonia Güell, Festa del modernisme
Valoracions:
No hi ha valoracions.

Fes la teva valoració:

Usuari:
Contrasenya:
Per enviar una valoració cal que informis el teu nom d'accés i contrasenya. Si no disposes del codi d'identificació, pots obtenir-lo amb l'opció Demana Usuari.