Barcelona Bosc Urbà
El primer parc d'aventura dins la ciutat.

Situat a la plaça del Fòrum, el BARCELONA BOSC URBÀ és un nou concepte d'espai d'aventura: un parc d'aventura urbà.

A partir d'ara ja no cal sortir de la ciutat per poder gaudir d'una activitat esportiva i d'aventura: tirolines, xarxes, lianes, puenting, ponts, troncs ubicats en plataformes de fins a 6 metres d'alçada, són algunes de les més de cinquanta atraccions que t'esperen en els diferents circuits que proposem, pensats tant per a nens/es i famílies com pels amants de les emocions fortes.- CIRCUIT TARONJA: Infantil, nivell de dificultat baix. Destinat a nens/es de 4 a 10 anys o fins a 1,30 metres d'alçada. Consta de 14 plataformes situades a 1,5 metres del terra.

- CIRCUIT BLAU: intermig, nivell de dificultat mig. Consta de plataformes construïdes a 4 metres del terra i és apte per a nens/es a partir de 8 anys i 1,35m. d'alçada, famílies i adults.

- CIRCUIT VERMELL: avançat, per als amants de les emocions fortes. Destinat a tots els que vulguin descarregar adrenalina i gaudir de la màxima emoció. Amb plataformes situades a partir de 6 metres del terra, el circuit acaba amb la nostra tirolina de més de 120 metres. Recomanat per nens de 12 anys en endavant i més de 1,45m. d'alçada.


Horaris:
Podeu consultar els horaris de la instal·lació a Bosc Urbà


Itinerari
Més informacióMostra un mapa més gran

Preu:
* Circuit taronja: 11€
* Circuit blau: 17€
* Circuit vermell: 24€
* Preus especials per grups +15
***20% de descompte al presentar el val dte en taquilla.

Suggeriments:
Tens la possibilitat de celebrar el teu aniversari a les instal.lacions incloent circuit, berenar i opcionalment taller de maquillatge.
Reserveu trucant al 93.117.34.26 o via mail a info@barcelonaboscurba.com

Enllaços:
Bosc Urbà
Valoracions:

El 15/01, Inma va dir:
Te l' avantatge d'estar molt accesible, es pot anar en transport públic, els nens s'ho passen molt bé amb el circuit i després tenen molt lloc per correr. Vam celebrar un aniversari i va estar força bé.Fes la teva valoració:

Usuari:
Contrasenya:
Per enviar una valoració cal que informis el teu nom d'accés i contrasenya. Si no disposes del codi d'identificació, pots obtenir-lo amb l'opció Demana Usuari.