Del Bruc a Sant Pau Vell
L'itinerari s'inicia des de l'escola municipal del Bruc a 487 metres d'altura, creuem el torrent de l'illa i girem a mà esquerra, 300 metres enllà deixarem a mà esquerra Can Rovira. Seguim la suau ascensió pel marge esquerre del torrent de la diablera, que s'abandona quan s'arriba a la cota 675. El camí s'empina ràpidament i a l'arribar a la cota 750 constatem la presència de l'anomenat Megàlit de la Diablera i la cova Tapada.

Seguim ascendint fins a la cota 790 punt on trobem el Collet de Guirló. A l'encreuament prenem el camí principal cap a l'esquerra (que ens portaria fins a Can Maçana) i després de recórrer uns 200 metres trobem a l'esquerra el camí que ens porta fins a Sant Pau Vell que hi arribarem en 2 minuts.

Des de Sant Pau Vell s'obté una magnífica visió de la regió de les agulles, des de Pallers ,fins a l'extrem nord. Pujant a la cota 856 i cap al nord, tenim una visió completa de les comarques del Bages i del Berguedà i a la llunyania, en dies clars, veiem el Prepirineu i el Pirineu. I cap al sud s'observa el Penedès, la Vall del Llobregat i fins i tot el mar Mediterrani.

La tornada es pot fer utilitzant el mateix camí o arribant fins a l'àrea de Can Maçana, que es troba a tocar de la carretera B-1100, que ens condueix fins al Bruc.Itinerari
Més informacióVer Sin título en un mapa más grande

Calendari:
Qualsevol època de l'any. Apte per nens de més de 7 anys.

Enllaços:
Gencat
Valoracions:
No hi ha valoracions.

Fes la teva valoració:

Usuari:
Contrasenya:
Per enviar una valoració cal que informis el teu nom d'accés i contrasenya. Si no disposes del codi d'identificació, pots obtenir-lo amb l'opció Demana Usuari.