Visita teatralitzada familiar al Palau Güell
Un matí amb Gaudí i el matrimoni Güell-López

Amb motiu del Dia Mundial del Modernisme i de l'Any Güell, el Palau Güell organitza la seva primera visita teatralitzada, on mitjançant l'escenificació i el diàleg anireu descobrint un Palau de principis de segle i la relació d'amistat que va unir a Eusebi Güell i Antoni Gaudí.

Gaudí anirà a fer una visita al seu amic, l'empresari Eusebi Güell i Isabel López. L'arquitecte parlarà amb la parella de les dificultats que es va trobar en la construcció de l'edifici i de com les va anar resolent amb solucions innovadores.

Una visita didàctica, divertida i entenedora especialment indicada per a families amb nens/es fins a 12 anys.Cal fer la reserva prèvia a través del telèfon 934725771 o bé al correu palauguell@diba.cat.
Durant el procés de la reserva cal especificar l'edat dels infants i si requereixen d'alguna necessitat especial per poder oferir una visita adaptada.

Aforament limitat.Itinerari
Més informació
Calendari:
10 juny a les 11h

Preu:
Activitat gratuïta

Enllaços:
Palau Güell.
Valoracions:
No hi ha valoracions.

Fes la teva valoració:

Usuari:
Contrasenya:
Per enviar una valoració cal que informis el teu nom d'accés i contrasenya. Si no disposes del codi d'identificació, pots obtenir-lo amb l'opció Demana Usuari.