El camí de les Llúdrigues
Bonic passeig de dificultat mínima per la Reserva de Mig de Dos Rius molt a prop dels aiguamolls de l'Empordà. Un recorregut pel marge esquerra del riu Fluvià on trobarem gran quantitat de fauna: peixos, amfibis, aus i mamífers així com la flora típica de la zona.

A la reserva de Mig s'arriba des de Sant Pere Pescador, agafem la carretera direcció a Castelló d'Empuries i just abans d'arribar a la població girem cap a la dreta pel carrer Joncar, aquí trobarem senyalització que ens envia cap a un camí de terra, al final del qual i trobarem l'aparcament i la zona de picnic de la reserva.

Deixem el cotxe i enfilem cap al camí de les Llúdrigues, també senyalitzat amb banderola i perfectament condicionat amb punts d'observació al riu, al bosc i al prat. Aproximadament farem 1,5 km anada i tornada per aquesta zona de ribera on podrem observar gran varietat d'ocells com el bernat pescaire, el martinet blanc, el xoriguer, i molts altres i mamífers com la llúdriga i els eriçons.

I després del passeig podeu fer un mos a l'àrea de picnic perfectament condicionada amb taules de fusta.Itinerari
Més informacióMostra Sant Pere Pescador en un mapa més gran

Calendari:
Aneu a primera o última hora per disfrutar del cant dels ocells i els jocs de llums.

Suggeriments:
Importantissim portar repelent de mosquits.
Si us voleu quedar el cap de setmana, contacteu-nos i us trobarem el millor allotjament.

Enllaços:
Reserva de Mig de Dos Rius.
Valoracions:
No hi ha valoracions.

Fes la teva valoració:

Usuari:
Contrasenya:
Per enviar una valoració cal que informis el teu nom d'accés i contrasenya. Si no disposes del codi d'identificació, pots obtenir-lo amb l'opció Demana Usuari.