Palau Güell
El Palau Güell és un dels primers encàrrecs importants que va rebre Gaudí a l'inici de la seva carrera. Eusebi Güell (industrial, polític i mecenes) va voler que Gaudí li construís aquest peculiar palau urbà com a ampliació de la casa familiar que tenia a la Rambla de Barcelona.

Gaudí va saber dissenyar un palau funcional adaptat a les necessitats de la vida privada de la família i a la intensa vida social i cultural que va acollir.

L'edifici destaca per la seva innovadora concepció de l'espai i de la llum. Gaudí va introduir al Palau Güell solucions variades a partir de plantejaments molt personals i va crear formes expressives excepcionals fruit de la seva imaginació, emprant-hi materials nobles tradicionals (pedra, fusta, ferro forjat, ceràmica, vidre, etc.).

Va ser declarat monument historicoartístic per l'Estat espanyol el 1969, com també bé cultural d'interès nacional, i patrimoni mundial per la UNESCO el 1984. L'edifici, en qualitat d'obra de joventut, conté l'essència de l'obra posterior de Gaudí i és imprescindible per entendre la seva arquitectura.

En aquest moment no es realitzen visites guiades ni teatralitzades per evitar situacions de risc, però igualment us encoratgem a visitar-lo amb els nens ja que disposen d'una app per al mòbil on us podeu descarregar l'audioguia explicativa, tant per adults com en format reduït per als nens.


Horari d'estiu (de l'1 d'abril al 31 d'octubre): de 10 h a 14h i de 16h a les 20h (tancament de les taquilles a les 19 h).

Horari d'hivern (de l'1 de novembre al 31 de març): de 10 h a 17.30 h (tancament de les taquilles a les 16:30 h).

Tancat: dilluns no festius, 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i la tercera setmana de gener (per manteniment).


Itinerari
Més informació
Preu:
Mini: 5€ (Carnet biblioteca de Catalunya)
Reduida: 9€ (familia monoparental o nombrosa) i nens de 10 a 17 anys
General: 12€ / 11 (si es paga amb targeta o compra online)
Reduida: 9€


Enllaços:
Palau Güell
Valoracions:
No hi ha valoracions.

Fes la teva valoració:

Usuari:
Contrasenya:
Per enviar una valoració cal que informis el teu nom d'accés i contrasenya. Si no disposes del codi d'identificació, pots obtenir-lo amb l'opció Demana Usuari.